Noticas IDI

Pa d'Aquí present al II Campionat del Món del Pa amb Oli

Ahir matí va tenir lloc, a l'Aula Demostració Mestre Tomeu Esteve de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, la fase prèvia del II Campionat del Món del Pa amb Oli, que se celebrarà el 28 de febrer a Sa Feixina i que compta amb el suport de la marca Pa d'Aquí, forn i tradició.

A la fase prèvia, hi varen participar tretze establiments de Mallorca, dels quals en quedaren finalistes, Merendero Minyones i Restaurant Sa Punta. Merendero Minyones va presentar un pa amb oli amb paté de fetge de porc de Felanitx, formatge maonés i cabell d'àngel amb herbes dolces mallorquines. Per la seva banda, el Restaurant Sa Punta va fer un pa amb oli amb arengada, formatge de Manacor i ceba fresca, amb oli de D.O. Oli de Mallorca de la zona de Manacor.

El jurat encarregat d'escollir el millor pa amb oli va estar format per Igor Rodríguez, xef del restaurant El Txoko de Santa Eulàlia i coordinador del II Campionat del Món del Pa amb Oli; Pep Magraner, president de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears; Joan Fornari, forner del Forn i Pastisseria Gelabert de Llubí i guanyador del 'Millor Pa Moreno 2019'; Lydia Larrey, de la Denominació d'Origen Oli de Mallorca; Lydia Corral, periodista gastronòmica; Maria Tugores, directora de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears i Roger Busquets, xef del restaurant Es Rebost.

Els finalistes de Mallorca i el finalista de Menorca competiran entre si per escollir 'El millor Pa amb Oli del Món' el 28 de febrer de 12.00 a 13.00 hores a Sa Feixina, coincidint amb la inauguració de la Fira del Pa amb Oli. El campió es donarà a conèixer el mateix 28 de febrer.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0191 segons. IDI versió 3.2.0-dev