Noticas IDI

Made in Mallorca inunda s'Aljub d'Es Baluard

El disseny, l'artesania, la sostenibilitat i la indústria tornen a Palma de l'11 al 14 de març.

La segona edició de Made in Mallorca torna a Palma sota la direcció de l’IDI, empresa dependent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern dels Illes Balears. La mostra, que se celebrarà a s’Aljub d’Es Baluard de l'11 al 14 de març, aposta per la sostenibilitat com a factor lligat a la indústria, el disseny i l'artesania.

El sector de l'hàbitat protagonitza un projecte al qual s'han sumat cinc empreses respecte a l'any anterior. Made in Mallorca promou el poder del lloc on es fan les coses, la qualitat dels materials i el valor que siguin creacions originals. La proposta reflectirà el vincle sincer d'un producte original, el que existeix entre el dissenyador, l'artesà i el productor. Aquí resideix la diferenciació de Made in Mallorca, en què la majoria dels participants d'aquesta edició conjuguen els tres processos productius: la peça es pensa aquí, es dissenya aquí i es fabrica aquí.

16 participants a Made in Mallorca 2020

Artesania Tèxtil Bujosa, Català Roig Ceramics, Contain Studio, Edicions de Disseny La Pecera, Huguet, Lafiore amb Nico Guevara Studio, Lysende Logik, Maria Antònia Ramis, Mirenchu, 2Monos, Paparkone, Studio Jaia, Teixits Riera, Teixits Vicens, Tonia Fuster i 8Vuitulls.

L’IDI continua amb la seva aposta per l'arquitectura local a una mostra en la qual tots els elements encaixen amb la línia de treball: el fet a Mallorca. TEd’A ARQUITECTES planteja per a la segona edició de Made in Mallorca_in Mallorca una proposta a l’espai de s’Aljub concebuda com una espècie d’habitacle, fet que afavorirà la connectivitat entre les firmes i el territori. El projecte continua així fidel a les edicions anteriors, quan Feina Studio va plantejar propostes expositives amb firmes i materials locals.

El domèstic i el quotidià protagonitzen una mostra que comptarà amb un cartell de ponents de reconegut prestigi internacional que acaben de confirmar la seva presència a Palma.

 

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0189 segons. IDI versió 3.2.0-dev