Noticas IDI

Fira Stocks Menorca obre avui les seves portes

Una trentena de comerços venen els productes rebaixats al certamen, organitzat per IDI i ASCOME. El certamen, que es pot visitar fins el proper diumenge, 8 de març, reuneix un total de 31 comerços de l’illa que posen a la venda l’estoc acumulat durant la temporada a preus rebaixats.

Fira Stocks està organitzada per l’IDI, entitat depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME).

Un dels objectius de la fira és posar a disposició del comerç de proximitat una eina per gestionar l’estoc acumulat. A més, Fira Stocks també representa una oportunitat per als consumidors per adquirir productes a preus més baixos.

La fira es pot visitar cada dia de 10 a 21 hores, excepte diumenge, que tanca les portes a les 20 hores. A més, compta amb un servei gratuït de ludoteca que permet deixar-hi els fillets i les filletes mentre els grans visiten el certamen.

Per segon any, ASCOME ha organitzat un sorteig de 600 euros entre els visitants de la fira que comprin algun producte. El guanyador tindrà 30 dies per gastar el premi entre els comerços associats a ASCOME que hagin participat a Fira Stocks.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0187 segons. IDI versió 3.2.0-dev