Noticas IDI

Cancel·lació de Made in Mallorca

Davant l'emergència sanitària que vivim, Made in Mallorca 2020 avança la seva data de tancament. Els motius són obvis, és una qüestió de salut pública i de responsabilitat col·lectiva.

Les autoritats ens han demanat d'una forma clara que adoptem les mesures necessàries per intentar #FrenarLaCurva en la propagació de l'COVID-19. Per exemple, rentar-nos molt les mans i que hi hagi dos metres de distància entre les persones.

Tenim una sensació estranya, com si pensàssim que no ens acostumarem a estar lluny uns dels altres. La distància, ara, només és física. Made in Mallorca continua aquí, a través de la pantalla. El nostre equip de premsa, comunicació i xarxes socials segueix en línia, les 16 firmes participants i totes les persones que formem part de Made in Mallorca. Seguim aquí!

En temps rècord hem aconseguit documentar el muntatge de la instal·lació i la mostra. Més de quatre mesos de treball mereixen que continuam en això, encara que d'una altra manera.

Volem agrair públicament a tot l'equip que ha treballat amb el temps en contra perquè Made in Mallorca hagi tirat endavant: @idi_balears, @teda_arquitectes, @esbaluardmuseu, @pabloatlas, @grimaltdeblanch, @luispdiazdiaz, @taniabaidesatelier, @aweritos, @abaartlab, @carminashoemaker, @chefs.in, @ductil, @essentiallymallorca, @olivermoragues, @sonmoragues, #AluminisSineu, #CarpinteriaBorrasSanchez, #JoanSastreCerda, @ladrilleriasmallorquinas.
Els aparadors d'Aba Art Lab i Carmina Shoemaker seguiran reflectint l'essència de Made in Mallorca fins diumenge.

Una abraçada virtual des de les nostres noves oficines. Estem més a prop que mai. Les imatges que compartirem a partir d'ara es corresponen al muntatge de la instal·lació i al primer dia de Made in Mallorca 2020.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0251 segons. IDI versió 3.2.0-dev