Noticas IDI

Apropam els conceptes d’indústria 4.0 a les empreses Balears

L’IDI posa a disposició de les empreses una sèrie de vídeos explicatius sobre els conceptes d’indústria 4.0 amb l’objectiu de donar eines al sector de les Illes Balears per millorar els seus processos productius i ser més competitius.

Cada setmana, publicarem un vídeo en el qual s’explicarà un concepte a partir de l’experiència real d’una empresa o un expert. La temàtica del primer vídeo és sobre el Cloud i ecosistemes d’informació de negocis.També es tractaran la intel·ligència artificial i dades massives, ciberseguretat, blockchain, sensors, aprenentatge automàtic, drons, robòtica o impressió en 3D, entre d’altres temàtiques.

La transformació digital ja és una realitat i s’ha d’incorporar dins les empreses perquè puguin ser competitives i incrementar el seu valor afegit. La transformació digital està lligada a l'estratègia empresarial. Per això, la tecnologia digital ha de contribuir a crear valor per al client i adaptar-se a les necessitats dels consumidors.

En els darrers anys, han aparegut tecnologies com les solucions de màrqueting, solucions financeres, drons, solucions aplicades als recursos humans, plataformes col·laboratives, sistemes CRM, ciberseguretat, iCloud Computing, solucions de connectivitat i mobilitat, impressió 3D, i moltes més.

El canvi necessari que s'ha de realitzar no només és tecnològic, sinó també en l'ús i aplicació d'aquesta tecnologia, així com en les persones que treballen en l'organització, per poder fer més eficients els processos, optimitzar costos, aconseguir augmentar els ingressos i consolidar la relació amb els clients.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0205 segons. IDI versió 3.2.0-dev