Noticas IDI

Ara més que mai, fes el teu Pla de negoci en línia

L'IDI ha posat en marxa un pla d'empresa en línia que facilita l’estudi de la viabilitat dels negocis que es volen iniciar o per a aquells que necessiten un nou enfocament. Aquesta nova eina, ubicada a la plataforma www.iempren.es, permet digitalitzar el procés d’elaboració del pla d’empresa i facilitar encara més el camí a les persones que emprenen o redissenyen el seu projecte empresarial. 

Aquest matí, els responsables del programa iemprèn han presentat per videoconferència el nou pla d’empresa als Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de diferents municipis de les Illes Balears perquè puguin començar a treballar amb les persones usuàries. Durant la presentació s’ha destacat que el pla online compta amb missatges d’àudio i text per ajudar a completar les caselles, a més que en tot moment s’està en contacte amb una persona especialista que resol possibles dubtes.

Tot i que el pla d’empresa és un document imprescindible a l’hora d’iniciar un projecte empresarial, també és una passa que s’ha de fer quan es vol redefinir un negoci, sol·licitar finançament extern, o captar col·laboradors i inversors per a l’empresa.

Aquí podeu visualitzar el testimoni d'un emprenedor Alejandro Bernal TV que ens conta com l'ha ajudat el pla d'empresa.

El pla d’empresa en línia se suma així a altres eines digitals que ofereix iemprèn, com les càpsules formatives per a persones emprenedores. Els interessats tan sols s’han de registrar i poden accedir a tres mòduls complets de formació per iniciar un projecte empresarial.

 

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0272 segons. IDI versió 3.2.0-dev