Noticas IDI

Espai IDI-Covid19, plataforma de col·laboració empresarial

L’IDI posa en marxa una web per aglutinar totes les empreses de Balears que puguin oferir capacitat i maquinària per poder fer front a les necessitats provocades per l’emergència sanitària del Covid-19. Així mateix, també es recolliran peticions de diferents sectors productius que precisin de materials de protecció o altres serveis. La plataforma posarà en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció amb altres que ho necessitin.

L’objectiu de la plataforma de l’IDI, ens depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, és identificar tant les necessitats del diferents sectors, com les solucions que poden oferir a curt termini per part de les empreses productores de Balears. L’IDI vol connectar les empreses i fer-les visibles. Així, a mesura que es rebin les peticions i les ofertes a la plataforma, el personal de l’IDI es posarà en contacte i resoldrà les diferents demandes.

Aquesta plataforma vol fomentar la col·laboració empresarial entre els sectors de les Balears, al mateix que pretén solucionar i donar sortida a les necessitats de material de protecció davant de l’emergència sanitària del Covid-19.

La plataforma també inclou un apartat d’informació en el qual les empreses productores poden consultar diferents instruccions oficials sobre les característiques que ha de tenir el material de protecció fabricat.

Les empresas ja poden apuntar-se a la iniciativa a través d'aquest formulari que també trobaran a la plataforma.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0250 segons. IDI versió 3.2.0-dev