Noticas IDI

Més de cinquanta empreses sol·liciten formar part de la plataforma Covid-19 de l’IDI

Des de la posada en marxa de la plataforma de col·laboració empresarial Espai Covid-19 de l’IDI el passat dijous, més d’una cinquantena d’empreses han sol·licitat formar-ne part, ja sigui per oferir materials i recursos, o per sol·licitar-ne. La majoria dels participants són empreses químiques que ofereixen solucions hidroalcohòliques i serveis d’higiene.

A més, també hi ha fabricants del sector hàbitat, tèxtil, bijuteria, calçat, nàutic i construcció que posen a disposició instal·lacions i maquinària per a la producció de material de protecció. Finalment, també hi ha una empresa d’hàbitat que produeix pantalles per al sector sanitari. Pel que fa a les demandes, la majoria dels participants necessiten mascaretes, solucions hidroalcohòliques, pantalles de protecció i bates.

L’IDI, ens depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, ha posat en marxa aquesta web per aglutinar totes les empreses de Balears que puguin oferir capacitat i maquinària per poder fer front a les necessitats provocades per l’emergència sanitària de la Covid-19. Així mateix, també es recullen peticions de diferents sectors productius que precisin de materials de protecció o altres serveis. La plataforma posa en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció amb altres que ho necessiten.

L’objectiu és identificar tant les necessitats dels diferents sectors, com les solucions que poden oferir a curt termini les empreses productores de Balears. A mesura que es reben les peticions i les ofertes a la plataforma, personal de l’IDI es posa en contacte i resol les diferents demandes.

Aquesta plataforma vol fomentar la col·laboració empresarial entre els sectors de les Balears, al mateix que pretén solucionar i donar sortida a les necessitats de material de protecció davant de l’emergència sanitària del Covid-19.

La plataforma també inclou un apartat d’informació en el qual les empreses productores poden consultar diferents instruccions oficials sobre les característiques que ha de tenir el material de protecció fabricat.

Les empreses ja es poden apuntar a la plataforma a través d’aquest formulari.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0231 segons. IDI versió 3.2.0-dev