Noticas IDI

El repartiment a domicili dels productes de forn i pastisseria serà gratuït tot el mes d'abril

El servei de repartiment a domicili gratuït per als forns de la marca "Pa d'Aquí. Forn i tradició" s'amplia durant tot el mes d'abril. L'IDI assumeix de nou les despeses d'aquest servei que facilita que la ciutadania pugui adquirir el pa i altres productes directament als forns i pastisseries dels seus municipis sense sortir de casa.

Per gaudir del servei gratuït de repartiment a domicili, s’ha de fer una comanda mínima de 15 euros a un establiment del mateix municipi. Si s’encarreguen els productes abans de les 12 hores, s’entregaran el capvespre, i si es fa durant la tarda, al dia següent. Els encàrrecs s’han de fer directament al forn o a la pastisseria.

La consulta dels punts de venda adherits a la marca “Pa d’Aquí. Forn i tradició” es pot fer a través de l’app que permet conèixer els forns i les pastisseries i geolocalitzar-les. També ofereix les dades de contacte dels establiments. “Pa d’Aquí. Forn i tradició” és un distintiu de qualitat creat per l’IDI i per l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears per posar en valor els establiments amb obrador i que elaboren pa de forma tradicional i saludable. Més de 300 establiments de les Balears ja estan adherits a la marca.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0163 segons. IDI versió 3.2.0-dev