Noticas IDI

Comença l’itinerari formatiu de creació d’empresa en format online

Més d’una quarentena de persones han iniciat aquest matí l’itinerari formatiu de creació d’empresa del programa iemprèn de l’IDI. Tot i que aquesta formació ja s’havia dut a terme en altres ocasions, és el primer cop que es fa en línia a causa de l’estat d’alarma provocat per la COVID-19.

Els participants han començat l’itinerari amb un taller d’anàlisi de la idea del negoci per tal de posar les bases de la futura empresa. La propera setmana, el dia 30 d’abril, participaran a la formació de màrqueting, i durant el mes de maig, als tallers econòmic i financer, i de formes jurídiques, tràmits i ajudes.

L'IDI ha decidit oferir els mateixos cursos i tallers durant tot el confinament, en format online. A més, ha posat a disposició de la ciutadania recursos en línia com el nou pla d’empresa per facilitar encara més la posada en marxa o el reenfocament dels negocis. També els orientadors continuen a disposició de les persones emprenedores a través de mail i telèfon, i la formació es du a terme per videoconferència.

Més informació: www.iempren.es. Programa 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0177 segons. IDI versió 3.2.0-dev