Noticas IDI

Nous cartells amb normativa per evitar contagis durant els repartiments a domicili

L’IDI inicia aquesta setmana el repartiment de la segona tanda de cartells amb normativa i mesures de prevenció i de seguretat per evitar contagis de la COVID-19. En aquest cas, les normes se centren en com s’han de comportar les persones que reben un paquet a casa seva. S’ha de tenir en compte que durant l’estat d’alarma, a causa de les recomanacions de minimitzar les sortides al carrer, moltes empreses han iniciat el repartiment a domicili dels seus productes.

Per aquest motiu, l’IDI ha elaborat els cartells amb recomanacions sobre com mantenir la distància de seguretat amb el repartidor, posar-nos guants per agafar el paquet, pagar amb l’import just o amb targeta, utilitzar el nostre bolígraf per signar l’ordre, desinfectar el contingut del paquet, i finalment, rentar-nos bé les mans.

La idea és que les empreses amb repartiment a domicili facin arribar la infografia de l’IDI als clients abans de dur-los el paquets, per tal que estiguin informats sobre com s’ha de comportar durant la transacció.

Els primers cartells elaborats per l’IDI, en col·laboració del Grup de Residus Urbans del Màster de Ciència i Tecnologia Química de la Universitat de les Illes Balears (UIB), es varen distribuir entre establiments d’alimentació i altres que poden tenir obert durant l’estat d’alarma i feien referència a com ha d’actuar la clientela a l’hora de la compra.

Els cartells de l’IDI amb normativa COVID-19 es penjaran al web www.idi.es, concretament a la plataforma de col·laboració empresarial Espai IDI_Covid19, creada amb l’objectiu d’identificar les necessitats del diferents sectors durant l’emergència sanitària i les solucions que es poden oferir a curt termini per part de les empreses productores de Balears.

També des d'aquí us podeu descarregar el cartell.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0225 segons. IDI versió 3.2.0-dev