Noticas IDI

Noves dates per al Palma International Boat Show 2021

El Palma International Boat Show ja té noves dates per a l’any 2021. L’organització ha decidit que la fira de Palma tendrà lloc del 30 d’abril al 4 de maig al Moll Vell de Palma, i tornarà a ser de nou el certamen que inauguri la temporada nàutica a la Mediterrània.

La fira, organitzada per l’IDI i l’associació BYBA (Balearic Yacht Brokers Association), suposa una de les cites més importants i esperades per al sector nàutic a nivell internacional. El Palma International Boat Show és una de les accions més destacades de dinamització i promoció de la náutica balear, ja que ha estat una porta d’entrada de moltes empreses que avui ja estan consolidades a les Illes, i ha permès que les empreses locals obrissin nous canals de venda a nivell internacional.

S’ha de recordar que l’edició prevista per a l’any 2020 no s’ha pogut celebrar a causa de l’estat d’alarma i l’emergència sanitària provocada per la COVID-19. Fa unes setmanes, l’organització va decidir ajornar la fira a l’any 2021 tant per responsabilitat amb el sector nàutic com perquè no es podia dur a terme amb les condicions de seguretat òptimes per als expositors i visitants.

Per part de l’IDI, s’ha decidit retornar els doblers que ja havien abonat els expositors en concepte de reserva d’espai ja que això suposarà incrementar la liquiditat d’aquestes empreses.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0258 segons. IDI versió 3.2.0-dev