Noticas IDI

Noves dates per als Premis CEX

Els Premis CEX es lliuraran finalment el proper dia 2 d'octubre. Previstos en un principi per al dia 18 de juny a Palma, l'emergència sanitària provocada per la COVID-19 ha obligat a ajornar-los al proper mes d'octubre. Així, les empreses que hi vulguin participar tenen fins el dia 8 de juny per presentar la seva candidatura.

L’Associació dels Centres de Promotors de l’Excel·lència CEX convoquen, a través de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), un premi destinat a les empreses que tenguin integrats els ODS dins la seva estratègia empresarial. Les candidates hauran d’acreditar una bona pràctica d’integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que els hagi permès un avenç qualitatiu dins la seva gestió amb resultats mesurables i rellevants.

El Premi CEX, que es convoca a nivell estatal, es donarà per primer cop a les Illes Balears gràcies a la implicació i l’organització de l’IDI, empresa depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, i de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

L’associació de Centres CEX reuneix els centres promotors de l’excel·lència d’Espanya, i de la qual l’IDI n’és soci i membre fundador, que té com a objectiu potenciar el desenvolupament de la cultura de la qualitat i de la innovació en la gestió empresarial.

Aquí trobareu les bases dels Premis i més informació.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0154 segons. IDI versió 3.2.0-dev