Noticas IDI

Subvencions per al sector de l’artesania de Mallorca

El Consell de Mallorca ha convocat les subvencions destinades al foment de l’artesania de l’illa per l’any 2020.

Les ajudes compten amb dues línies diferents. La primera contempla subvencions per a la inversió de millora de la competitivitat de l’artesania, i incentiva les inversions en instal·lacions i tallers, les adquisicions d’immobilitzat, els projectes de pàgines web i altres actuacions dirigides a millorar la competitivitat i la modernització del sector artesanal de Mallorca.

Podeu trobar tota la informació d’aquesta convocatòria en aquest enllaç.

La segona línia d’ajuts subvenciona el foment de la competitivitat de l’artesania, i incentiva la competitivitat, la innovació i la modernització del sector artesà de Mallorca. Aquesta convocatòria compta amb una partida de 155.000 euros que es repartiran entre quatre línies de subvenció: organització d’activitats de foment de l’artesania; participació en fires i mercats; millora de la formació professional; i difusió dels oficis artesans.

Podeu trobar tota la informació d’aquesta convocatòria en aquest enllaç.

Des del Consell de Mallorca recomanen posar-se en contacte amb la secció d’Artesania per tal aclarir dubtes sobre les convocatòries i presentació de documentació, sobretot durant l’estat d’alarma. El contacte és artesania@conselldemallorca.net.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0187 segons. IDI versió 3.2.0-dev