Noticas IDI

L’Espai IDI COVID-19 amplia l’oferta de productes i serveis al sector comerç

La plataforma COVID-19 de l’IDI amplia l’oferta de productes i serveis d’empreses locals al sector del comerç, que obre les portes aquesta setmana.

Fins ara, aquesta eina de col·laboració empresarial s’havia centrat en la trobada de solucions de protecció per al sector sanitari i la indústria davant de l’emergència provocada per la COVID-19. Ara, la plataforma es redirigeix per oferir material de protecció i altres tipus de solucions per a la represa de l’activitat dels sectors productius i de comerç, àmbit d’actuació de l’IDI, ens depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

Així, l’Espai IDI comptarà amb empreses que ofereixen equips de protecció i solucions de desinfecció per a les empreses, però també incorpora nous productes com plataformes de venda en línia per al comerç, empreses de noves tecnologies o consultores estratègiques i de comunicació.

Més de 130 empreses ja han contactat amb l’IDI per incorporar-se a la plataforma, que es va posar en marxa a principis del mes d’abril per aglutinar totes les empreses de Balears que ofereixen capacitat i maquinària per poder fer front a les necessitats provocades per l’emergència sanitària de la Covid-19. Així mateix, també es recullen peticions de diferents sectors productius i de comerç que precisen de sistemes de protecció i solucions tecnològiques i de venda online. La plataforma posa en contacte empreses que ofereixen solucions per garantir la seguretat i la protecció dels negocis durant el retorn a l’activitat. En un mes d’activitat, l’Espai IDI ha tengut més de 3.000 visites.


L’objectiu de la plataforma de l’IDI és identificar tant les necessitats del diferents sectors, com les solucions que es poden oferir a curt termini per part de les empreses productores de Balears. L’IDI vol connectar les empreses i fer-les visibles. Així, a mesura que es reben les peticions i les ofertes a la plataforma, personal de l’IDI es posa en contacte i resol les diferents demandes.

La plataforma també inclou un apartat d’informació en el qual les empreses poden consultar diferents instruccions oficials sobre les característiques que ha de tenir el material de protecció fabricat, així com cartells amb normativa de mesures de prevenció i de seguretat per evitar contagis de COVID-19 destinats a diferents col·lectius empresarials, editats per l’IDI. A més, s’estan geolocalitzant les empreses per tal de millorar el servei de a plataforma.

Les empreses s'inscriuen des de l'apartat PARTICIPA-HI! de la plataforma, on accedeixen al formulari que han de cumplimentar.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0198 segons. IDI versió 3.2.0-dev