Noticas IDI

El Centre Bit recupera l'horari d'obertura d'abans de la COVID-19

A partir d'avui, el Centre Bit Raiguer recupera l'horari d'obertura d'abans l'estat d'alarma provocat per la COVID-19. Així, tant persones usuàries com les empreses incubades podran accedir al Centre Bit de 7:30 a 21 hores, de dilluns a divendres. A més, s'ha de destacar que totes les instal·lacions compleixen amb les mesures de prevenció i d'higiene establertes a la guia de salut laboral del Govern de les Illes Balears per a oficines.

S’ha de destacar a més que ja es poden reservar les aules de formació, ja que a partir del proper dilluns, 25 de maig, es podran dur a terme sessions formatives amb una ocupació del 50% de l’aforament permès.

El Centre Bit Raiguer ofereix els serveis d’assessorament i acompanyaments a les empreses instal·lades al Viver. Actualment, la quasi totalitat dels despatxos estan ocupats. Hi ha una vintena d’emprenedors i diverses delegacions de l’Administració Autonòmica que faciliten serveis i tràmits administratius als ciutadans de la comarca del Raiguer. Ara fa dos anys, es va inaugurar l’Espai Coworking que posa al servei de les persones un espai empresarial públic a preus assequibles. 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0177 segons. IDI versió 3.2.0-dev