Noticas IDI

120 persones usuàries fan el pla d'empresa online de l’IDI

El passat 1 d'abril, l'IDI a través del seu programa iemprèn, va obrir la possibilitat a les persones emprenedores de poder fer el seu pla d'empresa en línia. D'aquesta manera es va facilitar conjugar l'avenç en el seu projecte i el compliment del confinament decretat pel govern d'Espanya en motiu de l'estat d'alarma. De fet, 120 persones usuàries han realitzat el seu pla d'empresa utilitzat aquesta eina, fins el dia d'avui.

El pla d'empresa facilita l'estudi de la viabilitat dels negocis, i tot i ser un document imprescindible a l'hora d'iniciar un projecte empresarial, també és una passa que s'ha de fer quan es vol redefinir un negoci, sol·licitar finançament extern, o captar col·laboradors i inversors per a l'empresa. L'eina és accessible a través de la plataforma iemprèn.

A més del pla d'empresa, el programa iemprèn de l'IDI, posa a disposició de les persones emprenedores altres eines digitals, com són les càpsules formatives. Els interessats tan sols s'han de registrar i poden accedir a tres mòduls complets de formació per iniciar un projecte empresarial.

Cal recordar que la plataforma compta amb missatges d'àudio i text per ajudar a completar les caselles, a més que en tot moment es pot contactar amb una persona especialista que resol possibles dubtes.

En aquest vídeo coneixereu Ana Rodríguez, fundadora i directora de l'empresa, Ana Music, una agència especialitzada a oferir música en directe en esdeveniments. Ana, ens relata com l'ha ajudada el pla d'empresa de l'IDI en la posada en marxa la seva empresa.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0234 segons. IDI versió 3.2.0-dev