Noticas IDI

Nous webinars iemprèn d’adaptació a l'escenari empresarial postCOVID-19

El servei iemprèn iniciarà una sèrie de tallers virtuals d’adaptació al nou escenari. L’objectiu dels cursos és proporcionar eines a les empreses perquè coneguin la nova realitat sorgida arran de la COVID-19 i siguin capaces de dur a terme els canvis necessaris per adaptar-s’hi.

El primer webinar se centrarà en el sector comerç, la majoria del qual ha hagut de tancar les portes durant quasi dos mesos per la pandèmia. Ara, s’enfronta a nous reptes com el compliment dels nous protocols d’higiene i seguretat, o l’inici de la venda en línia com una possibilitat de via de negoci. Així, el proper dia 27 de maig, a partir de les 10 h, a través de Hangouts Meet, s’explicaran les línies estratègiques del sector des de l’IDI. A més, IBASSAL donarà a conèixer les noves mesures de protecció i d’higiene front de la COVID-19 tant per a la clientela com per al personal. A més, des de Fundació Bit s’exposaran les passes per a la implantació del comerç electrònic. Finalment, dues empreses explicaran les seves experiències: Maricastaña que ja ven en línia amb molt d’èxit, i Barco de Papel, una papereria d’Eivissa que durant l’estat d’alarma va començar a repartir els productes a domicili com a nova línia de negoci davant del tancament del comerç.

A més del webinar de comerç, està previst dur-ne a terme un destinat al sector de la restauració, que ha començat a obrir les portes aquestes darreres setmanes, i uns altres sobre cooperatives i vies de finançament alternatives.  

Us podeu inscriure al webinar del sector comerç en aquest enllaç.

Més informació a www.iempren.es.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0292 segons. IDI versió 3.2.0-dev