Noticas IDI

Un mercat virtual per a les cooperatives ICAPE 19/20

 L'arribada de la pandèmia de la COVID-19 i de l’estat d’alarma posterior ha fet que els mercats ICAPE no s’hagin pogut celebrar de forma tradicional. Tot i així, des de l’organització del programa s’ha volgut mostrar tota la feina que havien dut a terme les cooperatives del curs 19/20. Per això, s’ha muntat un mercat virtual a la web d’ICAPE, on els grups que han volgut han publicat fotografies amb els productes o els prototips que ja tenien preparats per vendre als mercats de Mallorca, Menorca i Eivissa. 

 A més de les fotografies dels productes, s’ha publicat també els logotips de les cooperatives i un mail de contacte per si algú està interessat a comprar algun dels objectes realitzats per l’alumnat.

 Obert el termini d’inscripció per al programa ICAPE del proper curs

 Aquesta setmana ha sortit publicada la convocatòria per inscriure’s al programa ICAPE el proper curs escolar. Així, els centres interessats es poden apuntar fins el proper dia 30 de juny a través del formulari de la web d’ICAPE. El programa d’impuls a les capacitats emprenedores està organitzat per les conselleries de Transició Energètica i Sectors Productius, i d’Educació, Universitat i Recerca, i gestionat per l’IDI.

 L’objectiu d’ICAPE és fomentar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la formació d’una cooperativa o d’una ONG, en el cas d’educació primària i secundària. Per la seva banda, els alumnes de cicles formatius de formació professional creen un projecte empresarial.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0211 segons. IDI versió 3.2.0-dev