Noticas IDI

Made in Mallorca reobre les portes seguint els protocols de seguretat

La segona edició de Made in Mallorca reobre les portes a Palma sota la direcció de l’IDI. La mostra va tancar dos dies abans de l’estat d’alarma davant de l’emergència sanitària de la COVID-19. Durant aquests mesos, les peces varen quedar instal·lades a s’Aljub d’Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma. Ara, la mostra tornarà a obrir de l’11 al 13 de juny amb les mesures sanitàries pertinents segons la fase de desconfinament a la qual es trobi Mallorca.

La reobertura de Made in Mallorca es farà d’acord amb els protocols de seguretat sanitària, amb l’aforament màxim permès, i l’ús de mascaretes obligatori. L’entrada serà lliure, sense cita prèvia, de les 10 a les 20h. Tot i això, les persones que formin part d’un grup de risc tendran accés preferent.

El sector de l'hàbitat protagonitza un projecte que suma 16 empreses, i aposta per la sostenibilitat com a factor lligat a la indústria, el disseny i l’artesania. Tots els participants comparteixen passió per la creativitat artesanal i la pretensió de regenerar el teixit industrial de la producció local.

Made in Mallorca promou el poder del lloc on es fan les coses, la qualitat dels materials i el valor que siguin creacions originals. La proposta reflecteix el vincle sincer d'un producte original, el que existeix entre el dissenyador, l'artesà i el productor. Aquí resideix la diferenciació de Made in Mallorca, en què la majoria dels participants d'aquesta edició conjuguen els tres processos productius: la peça es pensa aquí, es dissenya aquí i es fabrica aquí.

Made in Mallorca 2020 compta amb la participació d’Artesania Tèxtil Bujosa, Català Roig Ceramics, Contain Studio, Edicions de Disseny La Pecera, Huguet, Lafiore amb Nico Guevara Studio, Lysende Logik, Maria Antònia Ramis, Mirenchu, 2Monos, Paparkone, Studio Jaia, Teixits Riera, Teixits Vicens, Tonia Fuster i 8Vuitulls.

L’IDI continua amb la seva aposta per l'arquitectura local a una mostra en la qual tots els elements encaixen amb la línia de treball: el fet a Mallorca. TEd’A ARQUITECTES planteja per a la segona edició de Made in Mallorca_in Mallorca una proposta a l’espai de s’Aljub concebuda com una espècie d’habitacle, fet que afavorirà la connectivitat entre les firmes i el territori.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0226 segons. IDI versió 3.2.0-dev