Noticas IDI

Facilitats per trobar les empreses productores a l'Espai IDI_COVID19

La plataforma Espai IDI_COVID-19, que recentment va ampliar l'oferta de productes i serveis d'empreses locals al sector del comerç, també acaba d'incorporar la geolocalització de les empreses a través d'un mapa interactiu.

Amb aquesta millora es pretén facilitar a les persones usuàries trobar la ruta entre diferents ubicacions o imatges a peu de carrer amb Google Street View, condicions de trànsit en temps real (Google Traffic) i un calculador de rutes a peu, amb cotxe, bicicleta i transport públic.

Cal recordar que l'objectiu de la plataforma de l'IDI és identificar tant les necessitats dels diferents sectors, com les solucions que es poden oferir a curt termini per part de les empreses productores de Balears. L'IDI vol connectar les empreses i fer-les visibles. Així, a mesura que es reben les peticions i les ofertes a la plataforma, personal de l'IDI es posa en contacte i resol les diferents demandes.

El nombre d'empreses productores interessades a formar part d'aquesta plataforma de col·laboració empresarial, així com el de les empreses que demanden productes d'autoprotecció o de desinfecció s'incrementa dia a dia.

Actualment tenim prop de 150 empreses productores que ofereixen els seus productes a través de la plataforma, i prop de 4.000 empreses que han visitat la web a la recerca de productes per protegir-se contra la Covid-19.

Recordam que les empreses interessades a oferir productes necessaris poden inscriure's des d'AQUÍ.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0178 segons. IDI versió 3.2.0-dev