Noticas IDI

COVID19, el programa “SOS Mentoring” de Treball Solidari de ayuda a las empresas

La ONGD Treball Solidari, amb el suport de Youth Business Spain (YBS), i Google.org, implanta “SOS mentoring” a Balears, un programa de resposta ràpida per fer costat a petites empreses en la crisi del COVID-19. Els primers a beneficiar-se d'aquesta iniciativa seran persones emprenedores, autònoms i microempresaris.

L'emergència sanitària de la Covid-19 ha paralitzat l'activitat econòmica, i ha afectat especialment les micro, petites i mitjanes empreses, amb un impacte particularment greu en col·lectius més vulnerables com els joves, les dones, els refugiats i altres migrants.

Youth Business Internacional, xarxa global present en més de 50 països de tot el món a la qual pertany YBS, ha llançat “SOS Mentoring” en col·laboració amb Google.org per ajudar a més de 30.000 empreses durant la pandèmia global de COVID-19 amb una xarxa de 15.000 mentors. Es tracta d'un programa de voluntariat en el qual professionals amb experiència ajuden els petits negocis a prendre les decisions necessàries per fer front a aquesta situació d'emergència, per tal de contenir l'impacte de la crisi i projectar la continuïtat de les seves empreses. Treball Solidari és la ONGD a Balears encarregada d'impulsar “SOS Mentoring” a les illes.

D'altra banda, a Balears aquesta iniciativa servirà a aquelles persones amb experiència empresarial que potser ara es troba sense feina, que vulguin aprofitar per fer voluntariat i aprendre de l'experiència de ser mentor a “SOS Mentoring”.

Les persones interessades a rebre servei de mentoring per a la seva empresa o que vulguin col·laborar com a mentors voluntaris en aquest programa secundat per Google.org poden contactar amb Treball Solidari registrant-se directament aquí, contactar via email: microcredits1@treballsolidari.org o en el telèfon 640 34 25 48.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0181 segons. IDI versió 3.2.0-dev