Noticas IDI

Prop de cinc-cents repartiments gratuïts de productes de forn gràcies a la campanya de l’IDI

La campanya de repartiment gratuït de productes de forn i pastisseria de l’IDI va finalitzar el passat mes de maig amb prop de cinc-cents serveis de repartiment a domicili, una xifra molt ben valorada ja que ha suposat una empenta al sector que havia patit una baixada de vendes durant l’estat d’alarma. 

Aquesta iniciativa va començar per Pasqua per incentivar el consum de productes tradicionals d’aquesta època. A causa de la bona acollida i les peticions del sector, la campanya es va allargar fins dia 31 de maig. Durant aquests mesos, els dies que més s’ha utilitzat el servei han estat els festius de Setmana Santa i el primer cap de setmana, coincidint amb la celebració del Dia de la Mare.

L’objectiu d’aquest servei de repartiment gratuït dels productes dels forns inscrits a la marca “Pa d’Aquí. Forn i tradició” ha estat facilitar que la ciutadania pogués adquirir aquests productes directament als forns i pastisseries dels seus municipis sense sortir de casa durant l’època del confinament.

La ciutadania ha pogut consultar els punts de venda adherits a la marca “Pa d’Aquí. Forn i tradició” s’ha pogut fer a través de l’app que permet conèixer els forns i les pastisseries i geolocalitzar-les. També ofereix les dades de contacte dels establiments.

“Pa d’Aquí. Forn i tradició” és un distintiu de qualitat creat per l’IDI i per l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears per posar en valor els establiments amb obrador i que elaboren pa de forma tradicional i saludable. Més de 300 establiments de les Balears ja estan adherits a la marca.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0214 segons. IDI versió 3.2.0-dev