Noticas IDI

Cicle de webinars sobre ecommerce internacional

Estàs pensant en vendre a mercats exteriors per la via de l'ecommerce? Et planteges la teva estratègia internacional a través del model de negoci digital? Coneixes els marketplaces?

L'IDI organitza un cicle de tres webinars sobre les qüestions clau a tenir en compte a l'hora de desenvolupar un negoci d'ecommerce internacional. Les sessions tindran lloc els propers 22, 29 i 30 de juny, de les 10.00 a les 12.00 hores.

Encetarà aquest cicle, el webinar: Disseny del model i l'estratègia d'immersió a la transformació digital i desenvolupament de negoci internacional. Adreçat a professionals que tinguin com a objectiu reduir el time-to-market i incorporar noves metodologies, estratègies i eines d'alt retorn a l'organització per a respondre a les exigències del mercat global.

El segon webinar: Estratègies de conversió i anàlisi de dades en el mercat internacional, tractarà el desenvolupament de plataformes de conversió per augmentar el volum de vendes, l'acumulació d'intel·ligència de mercat, i la conducció de campanyes de màrqueting segmentades. Així mateix es tractarà l'anàlisi de la dada i la interpretació dels informes dels sistemes d'informació de l'empresa.

El cicle tancarà amb el webinar: L'estratègia "Billboard effect" en els principals marketplaces nacionals i internacionals. El webinar tractarà el disseny de l'estratègia en els principals marketplaces, optimització de les cerques i optimització dels resultats de vendes en combinació amb la plataforma web corporativa. Les persones participants aprendran les claus per al desenvolupament del negoci implantant l'estratègia "Billboard effect".

Tots els seminaris, de dues hores de durada, seran impartits per Tirso Maldonado, Evangelist Manager a RoundCubers. Especialista en transformació digital i la generació de nous models de negoci explotant el potencial de la tecnologia, noves metodologies i el màrqueting digital.

Les places són limitades. Totes les persones interessades es poden inscriure als tres seminaris o només als específics del seu interès. Formulari d'inscripció.

Els webinars es realitzaran a través de la plataforma Hangouts Meet. Totes les persones inscrites rebran, previ a l'inici de l'seminari, l'enllaç d'accés.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0303 segons. IDI versió 3.2.0-dev