Noticas IDI

Reobertura de la segona edició de Made in Mallorca a Palma

Avui, la mostra de disseny i producció local Made in Mallorca, torna a l'Aljub de Es Baluard desprès que la irrupció de la COVID-19 obliguès a la seva cancelació el passat 13 de març.

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha assistit a la reobertura de la mostra Made in Mallorca a Palma, que es podrà visitar des d'avui, dia 11 de juny i fins dissabte, dia 13, a l'espai Aljub d'Es Baluard Museu d'Art Contemporani.

El director general de Política Industrial, Antoni Morro, i la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis, han acompanyat el vicepresident juntament amb la directora d’Es Baluard, Imma Prieto, i representants de les empreses participants a aquesta iniciativa publico-privada que enguany compta amb la participació d'un total de 16 empreses del sector de l’hàbitat, cinc més que l’any anterior.

Les empreses de Made in Mallorca són Huguet, Teixits Vicens, Contain Studio, 8vuitulls, 2monos, Paparkone, Mirenchu, Teixits Riera, Català Roig, Tonia Fuster, Edicions de Disseny La Pecera, Artesania Tèxtil Bujosa, Lafiore & Nico Guevara, Lysende Logik, Maria Antònia Ramis, i Studio Jaia.

Entre les novetats d’aquesta edició, s’ha de destacar l’aposta de Made in Mallorca per la sostenibilitat, ja que tots els materials de la mostra es reutilitzaran.

Enguany, l’espai de la mostra és obra de Ted’A Arquitectes, per tal de continuar amb l’aposta de l’IDI per l’arquitectura local. L’espai, construït amb elements i materials locals, s’ha ideat com un lloc comú de connexió entre les empreses i el territori.

La iniciativa Made in Mallorca forma part de les accions del Pla Industrial, concretament s’emmarca dins l’eix d’impuls al disseny com a element innovador i diferencial. S’ha de recordar que l’hàbitat és un dels sectors industrials considerats estratègics segons el Pla Industrial.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0226 segons. IDI versió 3.2.0-dev