Noticas IDI

Augment dels perfils professionals entre els visitants de Made in Mallorca 2020

Un total de 1.200 persones han visitat la mostra Made in Mallorca durant els tres dies que ha estat reoberta a l’espai de s’Aljub d’Es Baluard Museu després del tancament obligat per l’estat d’alarma. La iniciativa, organitzada per l’IDI, ha rebut principalment públic molt interessat amb un perfil professional com arquitectes, dissenyadors de producte i d’interiors, i estudiants que volien conèixer les peces de les empreses participants a la mostra. 

Cal recordar que la segona edició de Made in Mallorca va haver de tancar dos dies abans de l’estat d’alarma davant de l’emergència sanitària de la COVID-19. Durant aquests mesos, les peces varen quedar instal·lades a s’Aljub d’Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, fins que la setmana passada va poder reobrir amb les mesures sanitàries pertinents. De fet, el control d’aforament obligat per la pandèmia ha permès al públic una visita més relaxada.

Made in Mallorca promou el poder del lloc on es fan les coses, la qualitat dels materials i el valor que siguin creacions originals. La proposta reflecteix el vincle sincer d'un producte original, el que existeix entre el dissenyador, l'artesà i el productor. Aquí resideix la diferenciació de Made in Mallorca, en què la majoria dels participants d'aquesta edició conjuguen els tres processos productius: la peça es pensa aquí, es dissenya aquí i es fabrica aquí.

Made in Mallorca 2020 ha comptat amb la participació d’Artesania Tèxtil Bujosa, Català Roig Ceramics, Contain Studio, Edicions de Disseny La Pecera, Huguet, Lafiore amb Nico Guevara Studio, Lysende Logik, Maria Antònia Ramis, Mirenchu, 2Monos, Paparkone, Studio Jaia, Teixits Riera, Teixits Vicens, Tonia Fuster i 8Vuitulls.

L’IDI ha apostat de nou per l'arquitectura local a una mostra en la qual tots els elements encaixen amb la línia de treball: el fet a Mallorca. TEd’A ARQUITECTES ha plantejat per a la segona edició de Made in Mallorca_in Mallorca una proposta a l’espai de s’Aljub concebuda com una espècie d’habitacle, fet que ha afavorit la connectivitat entre les firmes i el territori. Ara, un cop conclosa aquesta segona edició, tots els materials utilitzats per a la mostra seran reutilitzats.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0251 segons. IDI versió 3.2.0-dev