Noticas IDI

ferEmpresa arriba amb un nou format digital de col·laboració empresarial

La digitalització arriba també a ferEmpresa, la iniciativa de l’IDI que posa en contacte persones emprenedores que cerquen col·laboracions empresarials per fer créixer el negoci. La nova edició de ferEmpresa estrena format telemàtic (a través de Hangouts Meet) i també posa en marxa altres eines que segur que milloraran aquesta activitat, prevista per al dia 25 de juny, a les 16.30h.

Una de les novetats més importants és la plataforma online ferEmpresa, a la qual ja s’hi pot accedir a través de www.iempren.es. Aquesta plataforma és un mostrador en el qual es podran consultar els projectes empresarials dels participants a ferEmpresa. D’aquesta forma, abans de l’activitat, tothom ja podrà conèixer quin tipus de projectes hi ha, què necessiten i què ofereixen. 

Així, l’establiment de col·laboracions empresarials serà més senzill i àgil. Està previst que els projectes estiguin actius a la plataforma durant sis mesos. Un cop passat aquest temps, es podran renovar o donar de baixa.

A més, el nou ferEmpresa comptarà amb un grup de linkedin per dinamitzar els participants abans de la sessió. Això permetrà que es coneguin i que tenguin més clares les seves preferències i necessitats a l’hora de cercar col·laboracions empresarials, i sumar idees i talent.

L’objectiu és que les persones emprenedores participin a les tres fases del ferEmpresa online: grup de linkedin, la trobada a través de Google Meet, i la introducció del seu projecte a la plataforma. Cal destacar que l’activitat del dia 25 de juny comptarà amb la participació de la coach motivacional Lina Torres que parlarà sobre “Les 6 dimensions de la salut de la persona emprenedora”. A més, la gestora de coworking i emprenedora Ana Seijo conduirà el networking online durant el qual es presentaran els projectes i serveis amb l’objectiu d’establir línies de col·laboració.

Si sou persones emprenedores amb una idea per desenvolupar, un servei professional per oferir, o cercau projectes en els quals invertir, inscriviu-vos a la propera edició de ferEmpresa online. 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0232 segons. IDI versió 3.2.0-dev