Noticas IDI

Acosta't a les TIC i augmenta les teves oportunitats

La Fundació Cibervoluntaris, Fundació Dones i Google.org, en col·laboració amb l'IDI, posen en marxa un programa de formació per facilitar i potenciar l'autoocupació i l'emprenedoria de les dones de l'entorn local o rural a través de l'adquisició de competències digitals i l'ús d'eines tecnològiques.

Els objectius de la formació és aconseguir, d'una banda, desenvolupar competències tecnològiques que permetin a dones d'entorn rural augmentar la seva influència personal i professional a internet per reduir bretxes de gènere. De l'altra, promoure la inserció social i laboral de les dones, així com protegir els drets i seguretat d'aquestes en entorns digitals.

Per una altra banda, també es vol generar una xarxa de digitalitzadores, una comunitat de dones amb més interès en l'ús de la tecnologia per fomentar l'emprenedoria i l'autoocupació, aportant, d'aquesta manera, experiències i referents empresarials locals femenins.

La formació va adreçada a les dones residents de municipis de les Illes Balears, exceptuant les que viuen a Manacor, Palma i Eivissa.

Els tallers seran virtuals. El primer, d'habilitats digitals per buscar feina, es realitzarà els dies 25 i 26 de juny, de 17.00 a 19.00 h.

El segon, d'eines online digitals per a l'emprenedoria, es durà a terme els dies 29 i 30 de juny, de 17.00 a 19.00 h.

Inscriviu-vos-hi des d'AQUÍ! 

Consultau el programa.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0218 segons. IDI versió 3.2.0-dev