Noticas IDI

Esment ocuparà temporalment un espai al Centre Bit d'Inca

L'IDI cedirà un espai a Esment al Centre Bit per tal que puguin atendre les persones usuàries de la zona del Raiguer durant els mesos que finalitzen les obres de la seu de la fundació a Inca. Així, s’evitarà que els usuaris s’hagin de desplaçar a Palma cada dia. Està previst que Esment pugui oferir els serveis al Centre Bit a partir del mes de setembre, ja que durant els mesos d’estiu aprofitarà per condicionar la sala cedida de forma gratuïta per l’IDI.

Esment atén actualment a més de 1.100 persones en diferents serveis. La fundació dona suport a persones amb discapacitat intel·lectual de totes les edats, en tots els àmbits i al llarg de tota la vida, adaptant-se a les necessitats i capacitats de les persones i de les seves famílies.

A la comarca del Raiguer i zona Nord atenen unes 130 persones en serveis com infància, valoració, orientació a escoles, ocupació, formació, centre especial de treball, suport a persones que estan a empreses ordinàries, etc. També hi ha 17 persones ateses a habitatges.

Amb la cessió de l’espai al Centre Bit podran donar una resposta més propera a les persones de la comarca, i evitar trasllats a Palma, contribuir a la protecció de la salut, i estar més a prop de les famílies.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0206 segons. IDI versió 3.2.0-dev