Noticas IDI

Nova edició dels premis QIA

Els premis QIA (Quality Innovation Award) és una competició creada per Excellence Finland i a la qual s'han anat incorporant entitats de promoció de la qualitat, excel·lència i innovació, com l'associació Centres d'Excel·lència (CEX) a Espanya. Enguany tindrà lloc una altra edició per reconèixer a nivell internacional projectes innovadors d'empreses i organitzacions.

L'objectiu dels premis QIA és ajudar a incrementar la competitivitat de les organitzacions i dels països participants a través de l'estimulació de l'aparició i desenvolupament d'innovacions de producte, procés, organitzatives, etc. A més, les empreses que presenten les seves candidatures tenen l'oportunitat d'incrementar la visibilitat i el reconeixement de les seves innovacions, comparar les seves innovacions i aprendre d'altres en l'àmbit nacional i internacional, i obtenir una avaluació professional i independent sobre els seus projectes, entre tots.

El termini de presentació per a les empreses que vulguin optar a les diferents categories dels guardons és el 7 de setembre. Les categories són: innovacions potencials, d'economia circular i petjada de carboni zero, sector sanitari, sector educatiu, sector públic, innovacions en empresa (micro & startup, pime i grans).

Més informació en aquest enllaç.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0234 segons. IDI versió 3.2.0-dev