Noticas IDI

Taller per introduir les empreses de l'hàbitat en les pautes de comunicació dels arquitectes

L'IDI organitza un taller en línea destinat a les empresas del sector hàbitat per introduir els industrials en la interpretació dels processos creatius dels arquitectes. 

La idea és apropar les empreses d’hàbitat al llenguatge i a les eines dels professionals de l’arquitectura perquè puguin vendre millor els seus productes i serveis. S’ha de tenir en compte que els arquitectes són uns prescriptors molt importants per al sector i que conèixer el seu mètode de treball i llenguatge pot ser un punt molt a favor de les indústries a l’hora d’oferir els seus productes. 

La formació, adreçada a empreses del sector de l’hàbitat, especialment les que treballen per al segment contract i del luxe, tendrà lloc a través de Hangouts Meet el proper dijous, 9 de juliol, a les 10.00 hores. L’arquitecte Vicenç Mulet impartirà el taller. Mulet té vint anys d’experiència en processos creatius, desenvolupament de projectes i actes comunicatius per a empreses del sector d’arquitectura, construcció, restauració i hostaleria 

La sessió en línia es complementarà amb una sessió pràctica i presencial al mes de setembre.

Aquesta acció forma part del projecte de desenvolupament estratègic del clúster hàbitat per a les empreses de les Illes Balears, emmarcat dins la línia de foment de clústers industrials del Pla Industrial 2018-2025 presentat per la Direcció General de Política Industrial de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. Aquesta actuació està cofinançada per Fons Europeus de Desenvolupament Regional en el marc del Programa Operatiu FEDER de les Illes Balears per al període 2014-2020.

Inscripcions a l'adreça electrònica Ivine@cluster-development.com

 

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0229 segons. IDI versió 3.2.0-dev