Noticas IDI

Sa Teulera estrena espai expositiu gràcies al programa ExposabyIDI

L’IDI, a través del programa ExposabyIDI, projecta espais expositius a les empreses industrials de les Illes Balears per donar valor al producte local. La segona edició d'ExposabyIDI ha permès a la indústria agroalimentària Sa Teulera fer una reforma integral de l’espai de venda i exposició gràcies al projecte que s’ha dissenyat des de l’IDI.

Sa Teulera, que produeix fruita, verdures, lactis, i productes de forn i pastisseria ecològics, ha finalitzat ja la reforma integral i l’ampliació de la botiga que tenen a Manacor gràcies a la participació en el programa ExposabyIDI, que impulsa la creació d’espais d’exposició de productes a les empreses industrials. L’objectiu és incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en aquest sector. A més, també es fomenta la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a la indústria balear. Per això, es proposa a les empreses industrials la creació d’un espai atractiu en el qual mostrar als consumidors els productes elaborats.

En el cas de Sa Teulera s’ha projectat un disseny amb materials naturals i acabats que intensifiquen i donen valor al producte exposat, tot de quilòmetre zero. S’ha triat un estil que els representa, i que s'identifica amb la qualitat del seu producte, amb una ambientació fresca i actual, on la fusta n'és la protagonista. A més, l’empresa té la intenció de continuar amb la mateixa línia expositiva i d’imatge de marca a les botigues que té a Palma i a Petra.

Un total de sis empreses s’han incorporat enguany a la segona edició del programa ExposabyIDI, que impulsa la creació d’espais expositius a la indústria. Els participants actualitzen la imatge de la seva empresa a partir de l’adequació dels espais.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0208 segons. IDI versió 3.2.0-dev