Noticas IDI

Convocats els Premis Nacionals d'Innovació i Disseny 2020

El Ministeri de Ciència i Innovació convoca un any més els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny, el guardó més alt que s'atorga a Espanya per distingir aquelles persones i entitats que han fet de la innovació un element indispensable en el desenvolupament de la seva estratègia professional i del seu creixement empresarial.

Així mateix, premia els professionals i les empreses que han contribuït significativament a l'increment del prestigi del disseny espanyol i les entitats que, a través de la seva incorporació a la seva estratègia empresarial, han demostrat que el disseny és una palanca potent de la innovació i la competitivitat.

Els Premis Nacionals d'Innovació contemplen les següents modalitats:

• Modalitat “Trajectòria Innovadora”: empresaris i professionals amb una trajectòria d'almenys deu anys en la qual la innovació ha estat una de les característiques rellevants.

• Modalitat “Gran Empresa”: grans empreses amb una activitat innovadora d'almenys deu anys.

• Modalitat “Petita i mitjana empresa”: petites i mitjanes empreses amb activitat innovadora demostrada d'almenys cinc anys. Dotació econòmica de 30.000€.

Els Premis Nacionals de Disseny es convoquen en les següents modalitats:

• Modalitat “Professionals”: professionals del disseny (persones físiques o equips de professionals) amb una trajectòria d'almenys deu anys de reconegut prestigi en el sector. Dotació econòmica de 30.000€.

• Modalitat “Empreses”: empreses consolidades que hagin incorporat el disseny a la seva estratègia empresarial durant almenys deu anys.

• Modalitat “Joves Dissenyadors”: dirigit a aquells creadors, amb una edat que no sobrepassi els trenta-cinc anys en el dia de la presentació de la candidatura, i amb una trajectòria professional inferior a deu anys. Dotació econòmica de 15.000€.

El termini de presentació de candidatures finalitza a les 15.00 h del dia 8 d'octubre de 2020.

Més informació AQUí.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0229 segons. IDI versió 3.2.0-dev