Noticas IDI

Encetam nova secció, el Blog de l'IDI

A l'IDI posam en marxa un Blog, una nova secció de la pàgina web que pretén ser un lloc per compartir coneixements i experiències acumulades durant més de trenta anys de servei públic dirigit a persones emprenedores i pimes de les Illes Balears.

L'IDI ha estat i és un punt de referència per a moltes empreses i persones emprenedores de Balears, que en un moment determinat de la seva trajectòria professional han confiat en aquesta empresa, no només pels seus serveis públics de qualitat sinó també pel seu capital humà, que han estat companys essencials en la seva aventura empresarial.

En el Blog volem transmetre el know-how acumulat durant aquests anys, i que les persones interessades puguin tenir una noció de per què impulsam els projectes que emprenem o quina és la trajectòria que observam en els sectors, o quina visió tenim sobre cap on poden evolucionar les empreses i l’economia.

Així mateix, esperam que el Blog compti amb contribucions de professionals externes, que en moments puntuals col·laboren amb l'IDI, perquè ells també puguin compartir els seus coneixements sobre temes vinculats al món empresarial.

Seguiu-nos!

FEDER

Pàgina carregada en 0.0289 segons. IDI versió 3.2.0-dev