Noticas IDI

Cinc empreses competeixen a nivell estatal pel Premi CEX a la millor pràctica d'integració dels ODS

L'edició dels Premis CEX 2020, promoguts per l'Associació Espanyola de Centres d'Excel·lència, ja compta amb les cinc entitats finalistes que competeixen pel guardó a la millor pràctica. Enguany els premis distingeixen l'excel·lència en la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en la gestió de les organitzacions. Aquesta edició compta amb una empresa finalista de les Illes Balears, concretament la concessionària de la dessaladora de Palma, Suez – Idam Bahía de Palma. La resta de finalistes són: Centro de Formación Somorrostro (País Basc), Grup Sorolla Educació, (Comunitat Valenciana), Red de Parques Tecnológicos de Euskadi (País Basc), i Taisi (Aragó).

Les entitats que han passat a l'última fase són d’àmbits molt diversos, fet que reflecteix l’acollida positiva que tenen a Espanya els Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides com a meta per a posar fi en 2030 a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i les perspectives de les persones a tot el món.

El pròxim dia 2 d'octubre, totes les persones interessades podran seguir online la cerimònia en la qual els finalistes exposaran en cinc minuts les seves bones pràctiques i es coneixerà el nom de l'entitat guanyadora. La cerimònia es desenvoluparà a través del canal Youtube dels Centres CEX, ja que la pandèmia no ha fet possible la celebració d'un esdeveniment presencial.

Els Premis CEX, convocats a nivell nacional, han estat organitzats per primera vegada a les Illes Balears gràcies a la implicació i l'organització de l’IDI (Institut d'Innovació Empresarial), empresa dependent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, amb la col·laboració de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

L'Associació CEX reuneix els principals centres promotors de l'excel·lència públics i privats d'Espanya, i té com a objectiu potenciar el desenvolupament de la cultura de la qualitat i de la innovació en la gestió empresarial. Cada any organitza els Premis CEX de temàtica diferent però amb un mateix objectiu: contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre empreses i organitzacions. L'any passat, es va dedicar el guardó a l'economia circular. L'empresa guanyadora va ser Contazara (Contadores de Agua de Zaragoza) amb la seva bona pràctica d'ecodisseny com a estratègia per a una economia circular a través del desenvolupament d'un comptador d'aigua intel·ligent.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0207 segons. IDI versió 3.2.0-dev