Noticas IDI

Programa de millora de l'estratègia del màrqueting digital, clau per a les pimes

He d'obrir nous canals de venda? Com serà el contacte amb els meus clients? Com aconseguiré nous clients? Utilitzo les xarxes socials correctament? Aquestes són algunes de les qüestions que es plantegen els empresaris industrials que volen millorar el seu posicionament de marca en línia.

Per tal de donar-los resposta, l'IDI ha posat en marxa el programa de millora de l'estratègia del màrqueting digital a les pimes que ofereix, d'una banda, formació específica sobre estratègies de màrqueting digital i, de l'altra, una atenció personalitzada a cada una de les empreses participants.

El programa va adreçat a gerents i directius de les petites i mitjanes empreses industrials que vulguin millorar el seu posicionament de marca en línia. Consta de tres jornades, a la primera de dia 5 d'octubre, es tractarà l'anàlisi de l'estratègia digital; com convertir contactes en compres; o obrir nous canals de venda a través d'una plataforma de comerç electrònic.

Durant la segona jornada de dia 7 d'octubre es parlarà sobre optimització del rendiment del lloc web; avaluació del posicionament SEO i SEM; la promoció en xarxes socials, i a quines convé estar-hi; i les campanyes de posicionament de marca.

A la tercera i darrera jornada de dia 9 d'octubre, els temes que es tractaran seran, el màrqueting de continguts; l'anàlisi i desenvolupament de continguts incrementant l'aspecte visual i utilitzant Youtube; i les eines digitals que ajuden a ser digitalment amigable.

A més de les jornades, el programa contempla orientació individual per a les empreses interessades l'únic requisit que hauran de complir és haver assistit a les tres jornades de formació.

Inscriviu-vos-hi des d'aquí!

FEDER

Pàgina carregada en 0.0217 segons. IDI versió 3.2.0-dev