Noticas IDI

Inca presenta una nova edició del Cicle de Conferències Inca Business

L'Ajuntament d'Inca ha presentat avui una nova edició del Cicle de Conferències Inca Business, que se celebrarà entre els mesos d'octubre a desembre. L'objectiu d'aquest esdeveniment, que enguany celebra ja la seva sisena edició, és apropar als comerciants, restauradors i petits empresaris inquers la realitat del món dels negocis i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.

La presentació de les xerrades ha comptat amb la presència del batle d'Inca, Virgilio Moreno; la regidora d'Innovació i empresa i de Mercats i Consum, María José Fernández; el regidor d’Economia local i de Turisme, Miguel Ángel Cortés; i la Directora de l’IDI, Mariona Luis Tomás. 

El VI Cicle de Conferències Inca Business començarà, dijous, 8 d’octubre, amb la ponència “Màrqueting emocional i relat de marca per al teu negoci. Si no emociones, no vens”, a càrrec d’Élia Guardiola. Durant aquesta xerrada es parlarà de relat de marca i l’art de comunicar a través de les històries, convertint l’Storytelling en StoryExperience. 

Després, el 5 de novembre, el Museu del Calçat i Ia Indústria acollirà la conferència “Ètica amb les màquines”, a càrrec de Luis Montero. Amb la seva ponència, Luis Montero proposa un canvi de perspectiva, entorn de la idea que atès que les màquines ja són aquí i no se n'aniran, potser hauríem de pensar models ètics que les incloguessin.

Per últim, Miguel Navarro serà el responsable de tancar aquesta nova edició d’Inca Business amb la xerrada “On és la Pasta? Ven a clients amb diners”. En aquesta conferència, el directiu i formador mostrarà el principal error del món de les vendes, de què depenen les vendes i com aconseguir vendes d'imports alts.

La finalitat dels tallers, cursos i conferències és ampliar coneixements i conèixer tendències, aspectes legals, fiscals i eines per a la millora de la gestió. Podeu consultar la programació completa a https://incabusiness.org/.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0193 segons. IDI versió 3.2.0-dev