Noticas IDI

L’IDI dedicarà una setmana del mes d’octubre al pa i als productes de forn i pastisseria

Amb motiu del Dia Mundial del Pa (16 d’octubre), l’IDI ha organitzat, juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, un seguit d’activitats per visibilitzar i fomentar el consum dels productes elaborats de forma artesanal als forns de les Illes Balears.

Del 13 al 17 d’octubre, al Quiosc de Plaça de l’Olivar, s’hi podran descobrir les imatges de la nova campanya de productes, a més d’informar-se sobre la tipologia de pans tradicionals de les Illes Balears. Aquestes jornades també acolliran els diferents actes organitzats per commemorar el Dia del Pa.

Així, dia 14 d’octubre, es presentarà una nova campanya per donar a conèixer entre la ciutadania els productes de forn i pastisseria que s’elaboren tradicionalment durant les diferents festivitats de l’any

El dijous 15 d’octubre, el periodista i expert en pa Ibán Yarza que parlarà sobre “Los panes de las Islas Baleares por dentro y por fuera”. La xerrada, a les 11h, tendrà lloc a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, però també es podrà seguir en streaming a través del perfil de Facebook de l'IDI, https://www.facebook.com/IDI.Institutinnovacio

Finalment, el divendres 16 d’octubre està prevista la celebració de la Ruta del Llonguet, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Forners i Pastissers amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma i de l’IDI que convida a recórrer forns de Ciutat per tastar els diferents llonguets.

En definitiva, tota una setmana amb actes dedicats a un aliment i a tot un sector empresarial, el de la forneria i pastisseria, que és primordial per fomentar el consum de producte local i per recordar-nos les nostres tradicions populars.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0251 segons. IDI versió 3.2.0-dev