Noticas IDI

Els forns de la Ruta del Llonguet, a l’app de Pa d’Aquí

Un total de 35 forns de Palma participen a la sisena edició de la Ruta del Llonguet, que començarà dimecres 21 d'octubre i finalitzarà el 16 de desembre.

Com a novetat, enguany els ciutadans podran consultar quins són els forns inscrits a través de l'aplicació de la marca "Pa d'aquí, forn i tradició". Aquesta aplicació permet també geolocalitzar els forns i conèixer les dades de contacte de cada un, l'horari de venda, i les especialitats de cada establiment. L'app també dona informació de la marca i les tipologies de pans considerats tradicionals a les Illes Balears.

La Ruta del Llonguet ofereix, tots els dimecres, un entrepà de llonguet diferent amb una beguda per un preu tancat de 3 euros. Cada establiment informarà els seus clients dels tipus d'entrepans i begudes que inclou la promoció.

L'èxit d'aquesta ruta, tant per part dels forns participants com dels clients, consolida aquesta fita com una estratègia per promoure el consum d'entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes dels establiments que hi participen.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0191 segons. IDI versió 3.2.0-dev