Noticas IDI

Presentació de la Maleta Moda Mallorca

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha presentat aquest matí un moble expositiu transportable per promocionar i donar a conèixer la moda dels dissenyadors de l’Associació Col·lectiu Moda Mallorca. L’objectiu del moble, dissenyat i construït per l’IDI, és acostar el producte local del sector moda tant als visitants d’establiments hotelers de categoria superior com altres esdeveniments i fires sectorials que serveixin per fer difusió dels diferents dissenyadors integrats dins l’Associació Col·lectiu Moda Mallorca, així com dels seus productes. 

La presentació, que s’ha dut a terme al Centre Bit Raiguer d'Inca, ha comptat amb la presència del director general de Política Industrial, Toni Morro; la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis; la presidenta de l’Associació Col·lectiu Moda Mallorca, Joana Borrás; el director insular de Promoció Econòmica i Producte Local del Consell de Mallorca, Joan Font; així com dissenyadors del Col·lectiu.

La Maleta Moda Mallorca és un armari que pot incloure models de fins a sis dissenyadors diferents. Es tracta d’una peça adaptable que, gràcies al seu sistema de prestatgeries movibles, pot encabir diferents tipus de productes, com roba, joies o sabates. A més, les seves dimensions, dos mòduls d’1,80 metres, permeten transportar-lo a diferents llocs segons les necessitats. Està fet amb materials nobles com la fusta i el coure, i segueix la filosofia de l’Associació Col·lectiu Moda Mallorca de producte local de qualitat.

La Maleta Moda Mallorca forma part del programa ExposabyIdi, emmarcat dins el Pla Industrial i que consisteix en el disseny d’espais expositius per al sector industrial per tal que puguin mostrar i vendre els seus productes. S’ha de destacar que, a més del disseny i la construcció de la Maleta, en el marc de la participació en el programa ExposabyIdi, els dissenyadors de moda han rebut un curs de marxandatge visual per col·locar els productes de forma atractiva.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0194 segons. IDI versió 3.2.0-dev