Noticas IDI

Formació sobre Big Data i Intel·ligència Artificial per al sector de la moda

La transformació digital i la rendibilitat estratègica són sens dubte reptes per a la millora competitiva de les empreses del sector de la moda, especialment per a empreses amb marca pròpia, i l'IDI vol contribuir en la capacitació de les empreses en aquest sentit.

En aquesta mateixa línia, la propera setmana l’IDI organitza una formació sobre Big Data i Intel·ligència Artificial per al sector, considerat estratègic en el Pla d’Indústria. Durant tres sessions, s’exposaran casos reals per transmetre als assistents com les tecnologies s’utilitzen com a instrument per conèixer millor el consumidor final i per establir vincles amb aquest, connectar-s’hi i ajustar tota la cadena (disseny, producció, màrqueting i comercialització) a la informació recollida.

L’objectiu de la formació és que les empreses apliquin les tecnologies per conèixer i establir vies de connexió amb el consumidor final, així com que optimitzin la gestió de recursos i millorin la relació amb els clients. Les sessions, que es realitzaran en format telemàtic, estan dirigides a CEO i directius, i gerents d’empreses marquistes del sector de la moda de les Illes Balears.

Aquesta acció forma part del projecte de desenvolupament estratègic del clúster moda per a les empreses de les Illes Balears, emmarcat dins la línia de foment de clústers industrials del Pla Industrial 2018-2025 presentat per la Direcció General de Política Industrial de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. Aquesta actuació està cofinançada per Fons Europeus de Desenvolupament Regional en el marc del Programa Operatiu FEDER de les Illes Balears per al període 2014-2020.

Consultau el programa

Inscripcions

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0256 segons. IDI versió 3.2.0-dev