Noticas IDI

Premis EmprenedorXXI, una porta oberta a un món d'oportunitats

Arriba la 14a edició dels Premis Emprenedor XXI, una iniciativa impulsada per CaixaBank a través d'DayOne, que té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar les joves empreses amb més potencial de creixement, obrint portes cap a noves oportunitats. Aquests premis estan co-atorgats amb el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través d'ENISA. L'administració de la Comunitat Autònoma col·labora en l'organització del premi a través de l'IDI i la Fundació Bit.

Els Premis EmprenedorXXI atorguen 19 premis territorials amb una dotació econòmica de 5.000 €, un per a cada CCAA a Espanya i dos per a Portugal.

Els participants també podran presentar la seva solució per a algun dels 8 Reptes EmprenedorXXI 2020 i rebre un premi de 15.000 €. Tens la solució als reptes de futur?

  1. CiudadXXI. Solucions per a transformar les nostres ciutats en llocs més sostenibles, assegurances, connectats i adaptats.
  2. ViveXXI. Propostes per a la digitalització, nous models de negoci i reactivació de el sector hoteler, restauració, oci i turisme.
  3. BienestarXXI. Millores per a la salut dels ciutadans.
  4. SemillaXXI. Idees per a la transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.
  5. PlanetaXXI. Propostes innovadores enfocades a la sostenibilitat mediambiental i a construir un planeta millor per a les joves generacions.
  6. BancaXXI. Solucions per crear un nou model de banca més proper a client.
  7. JuntosXXI. Cerca d'iniciatives d'Impacte Social.
  8. DeeptechXXI. Solucions per a augmentar la competitivitat i pes de la indústria gràcies a la ciència i la transferència tecnològica.

A més de la dotació econòmica, els Premis EmprenedorXXI permeten accedir a programes d'acompanyament internacional d'alt nivell com Moonshot Thinking, organitzat per ESADE en col·laboració amb experts de Silicon Valley, i a un programa de mentoring amb l'acompanyament d'experts de cada sector.

Addicionalment, podran participar en les iniciatives Dia de l'inversor EmprenedorXXI i optar al programa DayOne Open Innovation, dotat amb 15.000 € per realitzar un pilot amb Caixabank.

No tanquis aquesta porta!

Si tens una microempresa o PIME de base tecnològica i innovadora a Espanya o Portugal, amb un elevat potencial de creixement i l'inici d'activitat sigui posterior a l'1 de gener de 2017, presenta la teva candidatura a través de la pàgina web www.emprendedorxxi.es del 3 de novembre fins el 4 de desembre de 2020.

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0220 segons. IDI versió 3.2.0-dev