Noticas IDI

Nou taller per introduir les empreses de l’hàbitat en les pautes de comunicació dels arquitectes

Després de la bona acollida per part de les empreses de l’hàbitat del primer taller sobre les pautes de comunicació dels arquitectes com a prescriptors de productes i serveis, l’IDI posa en marxa la segona part d’aquesta iniciativa amb un cicle de tres xerrades i dues sessions pràctiques dirigides al sector de l’hàbitat.

En aquesta ocasió, s’aprofundirà en les conceptes que ja es varen tractar al primer cicle, el passat mes de juliol. En concret, s’introduirà els industrials en el llenguatge arquitectònic com a eina bàsica per millorar la seva relació amb aquests professionals, fer arribar la proposta de valor adaptada a les necessitats dels arquitectes, i poder interaccionar amb les intencions arquitectòniques del projecte.

La formació, adreçada a empreses del sector de l’hàbitat, especialment les que treballen per al segment contract i del luxe, tendrà lloc a través de Hangouts Meet. L’arquitecte Vicenç Mulet impartirà el taller. Mulet té vint anys d’experiència en processos creatius, desenvolupament de projectes i actes comunicatius per a empreses del sector d’arquitectura, construcció, restauració i hostaleria.

Aquesta acció forma part del projecte de desenvolupament estratègic del clúster hàbitat per a les empreses de les Illes Balears, emmarcat dins la línia de foment de clústers industrials del Pla Industrial 2018-2025 presentat per la Direcció General de Política Industrial de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. Aquesta actuació està cofinançada per Fons Europeus de Desenvolupament Regional en el marc del Programa Operatiu FEDER de les Illes Balears per al període 2014-2020.

Inscripcions

FEDER

Pàgina carregada en 0.0212 segons. IDI versió 3.2.0-dev