Noticas IDI

Està el teu comerç preparat per competir en l’entorn digital?

Aprofita els avantatges de la formació sobre digitalització aplicada al comerç que l’DI ofereix al teixit comercial de les Illes Balears, per professionalitzar el sector i acompanyar-lo perquè s'adapti millor als canvis actuals, i oferir-li eines per promoure la innovació i la transformació digital dels negocis.

Perquè la digitalització d'un petit comerç és un procés que va més enllà de l'obertura d'una botiga en línia, implica integrar les tecnologies digitals en els seus processos. A més ofereix diferents avantatges, com per exemple, la capacitat de gestionar de manera més àgil les referències. Basant-se en les dades, els comerciants poden optar per aquells productes que s'adaptin als requeriments dels seus clients, de manera que els canvis en el catàleg siguin més ràpids i es facin amb més informació.

D’altra banda facilita l'aplicació de tècniques de màrqueting en línia per millorar la comercialització dels seus productes o serveis, a més de facilitar la localització de nous proveïdors arreu del món.

Sabíeu que a Google es realitzen 3,8 milions de cerques cada minut? Milions de persones cerquen restaurants, botigues, cafeteries, etc., en definitiva, negocis, empreses. Per aquest motiu la implementació d’eines digitals gratuïtes com Google My Business és molt important. Entre els avantatges que ofereix estan la promoció del perfil i el lloc web dels comerços en el cercador de Google i Maps. Així mateix facilita l’aplicació d’estratègies de màrqueting relacional amb els clients perquè permet el contacte amb ells, o publicar novetats en el perfil del negoci i esbrinar com interactuen els usuaris amb el comerç a Google.

Si teniu un comerç i voleu adaptar-lo als requeriments actuals d’innovació i digitalització, podeu optar a les píndoles formatives que posam al vostre abast des del nostre apartat  web, formació en línia.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0222 segons. IDI versió 3.2.0-dev