Noticas IDI

L’IDI organitza un curs destinat a formar gerents de clústers industrials i altres agents sectorials

L’IDI posa en marxa demà un curs destinat a formar gerents de clústers dirigit especialment a les persones que treballen en allò que anomenem “l’àmbit clúster”, és a dir, amb grups d’empreses d’una mateixa indústria.

L’objectiu del curs és que els participants reforcin les habilitats i coneixements necessaris per desenvolupar les tasques de gerència i dinamització de clústers o de grups d’empreses d’un àmbit sectorial. Per tant, aquesta formació és clau per a gerents de clústers, com a responsables d’associacions, centres tecnològics o d’altres entitats intermitges que desenvolupin activitats i projectes per a empreses dins d’un sector.

El curs, que s'estructura en tres sessions en línia, té una metodologia molt pràctica i combina sessions interactives amb els formadors, casos pràctics i debats. La formadora serà Maria Pedrals, sòcia consultora de Cluster Development, que és una empresa especialitzada en la realització de projectes de desenvolupament estratègic de clúster.

Aquesta acció forma part del projecte de desenvolupament estratègic del clúster per a les empreses de les Illes Balears, emmarcat dins la línia de foment de clústers industrials del Pla Industrial 2018-2025 presentat per la Direcció General de Política Industrial de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. Aquesta actuació està cofinançada per Fons Europeus de Desenvolupament Regional en el marc del Programa Operatiu FEDER de les Illes Balears per al període 2014-2020.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0223 segons. IDI versió 3.2.0-dev