Noticas IDI

Beneficis de participar en el Fòrum d'Inversió de l'IDI si tens un projecte empresarial

Tens un projecte empresarial? Vols presentar la teva startup davant inversors que puguin impulsar la teva idea de projecte? És el moment clau per atreure possibles inversors al teu projecte emprenedor.

Si t’inscrius a la 4a edició del Fòrum d’Inversió de les Illes Balears, organitzat per l'IDI, el primer que podràs comprovar és que hi ha altres emprenedors amb les mateixes inquietuds i aspiracions que tu, compartiràs il·lusió i descobriràs altres negocis i idees innovadores.

A més, participaràs en les sessions i reunions de preparació a l'esdeveniment, on viuràs experiències positives i enriquidores per a tu i per al teu projecte. La teva assistència t'aportarà nombrosos avantatges, i et permetran crear un nucli d'oportunitats que concloguin en l'èxit del teu projecte.

Hem elaborat un programa pràctic de preparació que et permetrà treure major rendiment de les teves reunions amb inversors. En aquesta ocasió no t'ensenyarem a “enamorar a un inversor” sinó a prendre decisions que converteixin al teu projecte o empresa en una veritable oportunitat per rendibilitzar els diners.

Si tens un projecte innovador, amb la teva presentació al fòrum, “aconseguirem que funcioni”:

OBJECTIU GENERAL

Com a persona emprenedora, coneixeràs en què consisteix una comunicació efectiva en el moment de presentar els teus projectes empresarials, i quins beneficis es poden obtenir aplicant les eines de comunicació correctes, incloent l'ús de llenguatge sense generar desigualtats.

T'ajudarem a treballar en la presentació del DAFO de la teva idea de negoci, així com en el Pla d'Empresa que has de presentar al fòrum d'inversors, viabilitat, estratègies, recursos, etc.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

▪          Comprendràs el negoci dels inversors/es per adaptar el teu discurs a aquest perfil en cas de ser necessari.

▪          Coneixeràs habilitats comunicatives bàsiques per captar l'atenció de tercers sense persuadir.

▪          Desenvoluparàs la proposta d'inversió i aprendràs a comunicar-la de manera eficient.

En les reunions de preparació al fòrum impulsarem la teva capacitat de comunicar i exposar la teva idea de projecte, et preparem per a això i t'acompanyarem en els passos que s'han de prendre en consideració.

Idees de Negocis Vs Oportunitats de Negoci.

Si vols conèixer les diferències entre una idea de negoci i una oportunitat en estat òptim per ser invertida, no pots perdre't la primera sessió del programa.

Anàlisi de Models de Negoci. Patrons i referències.

Per trobar sentit a la innovació, has de dominar el mercat i els models de referència a la perfecció. No sols és clau que sàpigues defensar aquest coneixement sinó que l'apliquis de manera immediata en el teu road map.

Instruments de vol nocturn.

L'escalabilitat d'un negoci no té relació amb la seva capacitat de “replicar-se” com molts emprenedors defensen. Durant la sessió discriminarem els indicadors “Vanitosos” i aprendrem a mesurar el que realment ens indiquen l'estat del negoci.

“Trick or treat”

El Pacte de Socis, lluny de ser un document per regular aspiracions i interessos dels inversors, és un document que persegueix com a objectiu alinear interessos i evitar situacions de conflicte. Durant la sessió, tindràs accés a la informació relacionada amb aquesta matèria des d'una perspectiva absolutament comercial.

Amb la teva participació en el fòrum, aconseguiràs amb el teu esforç i amb el nostre suport i assessorament, ser capaç que el teu projecte es tradueixi en inversió.

Inscriu-t’hi! Tens temps fins al 4 de desembre

FEDER

Pàgina carregada en 0.0265 segons. IDI versió 3.2.0-dev