Noticas IDI

Un dolç Nadal per a un any que no ho ha estat tant

Ara que tot just s’ensuma Nadal, des de l’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers iniciam una campanya de promoció de productes de forn i pastisseria. L’objectiu és donar a conèixer entre la ciutadania la rebosteria tradicional que es consumeix a les Illes Balears durant aquestes festes, i que la compri als forns i pastisseries que l’elaboren de forma artesanal.

Així, iniciam una difusió a través de xarxes socials de fotografies de productes com el torró, la coca de torró, l’ensaïmada o els mantecados, així com el Tortell de Reis, que els darrers anys també s’ha convertit en un element molt consumit per la població illenca. 

Aquesta campanya de Nadal forma part d’una acció de promoció de productes de forn i pastisseria que durarà els 365 dies, ja que es donarà a conèixer la rebosteria típica lligada a cada festivitat tradicional. A més de promocionar el consum del producte local, volem que aquesta acció serveixi per recordar el paper tan important del sector en el manteniment de les tradicions, ja que molts productes s’haurien perdut si fos perquè els forns i pastisseries ens les ofereixen cada festa, com els rosaris o la greixonera de Reis.

Bones festes i bon profit!

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0237 segons. IDI versió 3.2.0-dev