Noticas IDI

Empreses i persones autònomes firmen per un canvi cap a la sostenibilitat

De moment ja són onze les empreses que s'han adherit al manifest promogut per l'IDI i Eticentre per reivindicar el paper de les empreses com a generadores d’un canvi que contribueixi a una societat més justa i sostenible, alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

Per donar resposta a aquests objectius sabem què necessitam les empreses i el món empresarial, i pensam que és important donar a conèixer a clients, proveïdors, consumidors i ciutadania com és l’empresa que genera impacte. És l’hora d’actuar i de situar l’empresa centrada en la societat, al nucli de l’acció. Les empreses tenen el poder d’utilitzar els seus recursos per convertir idees en productes i serveis tangibles, i això els confereix una responsabilitat particular a l’hora de contribuir a un món millor.

Segons l’Organització Mundial del Comerç, 52 de les 100 economies més grans del món són empreses, i per tant es fa necessari reconèixer la seva contribució en la societat que volem, fent especial èmfasi en les pimes, que constitueixen el 99,6% de les empreses a nivell global. És per això que tant des de l’IDI com Eticentre consideram que el gir cap a la sostenibilitat passa pel compromís de les empreses de ser més sostenibles, és a dir, que tenguin la capacitat d’assegurar la seva continuïtat i posicionament a llarg termini, i contribuir al mateix temps al progrés de les generacions actuals i futures. 

Si pensau que un món millor i més sostenible és possible, signau aquest manifest. Uniu-vos al canvi!

FEDER

Pàgina carregada en 0.0324 segons. IDI versió 3.2.0-dev