Noticas IDI

Torna ExposabyIDI per donar valor al producte industrial local

L’IDI presenta una nova convocatòria d’ExposabyIDI, programa destinat a les empreses industrials i que té com a objectiu la incorporació del disseny com a eina per donar més valor als productes locals.

Aquesta convocatòria d’ExposabyIDI permetrà que fins a vuit indústries de les Illes Balears obtinguin un assessorament personalitzat d'una tècnica de l'IDI especialista en disseny d'interiors que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l'àrea on s'exposarà el producte. 

El programa, totalment gratuït, contribueix a fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial, així com actualitzar la imatge de la indústria a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes. A més, també s’impulsa la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del  dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors, necessaris a tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.

Fins al moment, un total d’11 empreses de sectors com hàbitat, moda o agroalimentari ja han participat a les anteriors convocatòries d’Exposa, amb un grau de satisfacció molt elevat. Els interessats poden inscriure’s al programa a partir d’avui en aquest enllaç.

Aquí pots veure el catàleg de projectes del 2020 en els que es va fer la intervenció.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.1311 segons. IDI versió 3.2.0-dev