Noticas IDI

La rebosteria balear estrena un nou web per promocionar els productes tradicionals

La rebosteria balear estrena una nova eina de promoció per fer difusió de la varietat i riquesa dels productes tradicionals de forn i pastisseria que s’elaboren a les Illes Balears. 

El web www.rebosteriabalear.com, elaborat per l’IDI, ofereix informació sobre la tipologia de dolços de cada indret de les Illes, però sobretot la web és el mostrador on es poden gaudir les fotografies de la darrera campanya de productes de forn i pastisseria organitzada per l’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

Aquesta acció, que consta d’una sèrie de bodegons, pretén visibilitzar la tasca del sector que ha mantingut vives les tradicions culinàries durant totes les festivitats de l’any. De fet, si no hagués estat per forners i pastissers que han continuat elaborant productes com els rosaris o la greixonera de Reis segurament avui ja no existirien.

A més, la web també serà un punt d’informació per a la ciutadania que vulgui conèixer els productes que es consumeixen a cada festivitat, així com conèixer històries dels professionals que, gràcies a la seva feina, mantenen vives les nostres tradicions.

Bon profit!

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0190 segons. IDI versió 3.2.0-dev